Een maatschappelijke match met ABCdeCirkel

gewoonondernemen1 Geen categorie

Op 5 april 2017 was Gewoon Ondernemen voor het eerst aanwezig op een maatschappelijke beursvloer. De bedoeling van deze beursvloer is het sluiten van matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties met gesloten beurs.

Wij waren hier met een paar studenten aanwezig om onze doorstart extra te stimuleren en het nieuwe concept uit te testen. En dat is zeker gelukt! We hebben enkele mooie matches kunnen sluiten en de eerste daarvan is alweer afgerond.

De afgelopen weken zijn wij samen met ABCdeCirkel in gesprek geweest over het versterken van hun PR-beleid. ABCdeCirkel is een stichting die ontzettend veel betekent voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel door middel van bijvoorbeeld ambulante begeleiding of dagbesteding op een van de mooie locaties. Kijk voor meer informatie op www.abcdecirkel.nl. Deze website wordt binnenkort aangepast op basis van het adviesrapport, compleet met designvoorstellen: het resultaat van het traject.

Het volledige traject is zelfstandig uitgevoerd door twee van onze studenten. Naast een succesvol afgerond traject en een leerzame ervaring levert deze match ons nóg iets op. Als tegenprestatie produceert ABCdeCirkel een bijzonder product op maat voor ons. Wat dit product precies is mogen wij binnenkort pas bekend maken. Nieuwsgierig? Hou onze website in de gaten of meldt u aan voor onze nieuwsbrief!